What's new?

 

Met dit nieuwe salonapparaat kan een diepe huidreiniging gegeven worden, met resultaten die mooier zijn dan welke peeling of microdermabrasie dan ook!

Een groot verschil is dat deze behandeling wel geschikt is voor een gevoelige huid, een huid met couperose en/of rosacea. Dit door de milde en natuurlijke werkstoffen die in de vloeistoffen zitten.

Microdermabrasie met kristallen of met diamantaanzetstukjes geven een slijpend, droog en trekkend gevoel op de huid. De AquaPeel, daarentegen, werkt verfrissend met direct een mooi stralend effect. En dat is alleen nog maar fase 1, 2 en 3.


Door het gebruik van Elektroporatie, fase 4, in combinatie met serums of ampullen zullen de werkstoffen direct opgenomen worden door de cellen, omdat de celwand tijdelijk permeabel is.


Fase 5 is speciaal voor het liften van de huid, dit gebeurt dmv gelijkstroom. Mimische spieren én fibroblasten worden geactiveerd waardoor de collageen- en elastineproductie toeneemt.


Als afsluiting wordt een vliesmasker ingewerkt met Hotcold Therapy, fase 6, een heerlijk einde van deze unieke behandeling.

1

Revolutionair & Nieuw AquaPure

 

AquaPeel

fase 1, 2 en 3

een poriën diepe reiniging , gaat veel dieper dan een droge microdermabrasie voor zuivering, regeneratie & hydratatie van de bovenste huidlagen

Elektroporatie

fase 4

ook wel naaldloze mesotherapie genoemd, celwanden worden kort durig geopend en werkstoffen worden direct opgenomen als voedingstof voor de huid

Lifting Therapy

fase 5

stimulatie, door middel van gelijkstroom, van de doorbloeding, vernieuwde aanmaak van elastine en collageen waardoor de huid wordt verstevigd en aan elasticiteit wint.

Hotcold Therapy

fase 6

als afsluiting van de behandeling de Hotcold Therapy waarbij de huid ontspant, regenereert en opgenomen werkstoffen worden verzegeld.

  • Honing & Centella Asiatica
  • Peptide Complex & Hyaluronzuur
  • Papaya & Haver
zijn de puur natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt in de fluids van de AquaPure.

Deze zijn vermengd met wat de huid het meest nodig heeft :

  • Zuiver Water!


Ervaar de luxe van de AquaPure, instellingen worden vol automatisch gedaan. Zodra u het handstuk pakt wordt het juiste programma ingesteld.
De AquaPure vertelt u welke behandeling het is, wanneer het start en wanneer het stopt.
   
Uniek is het gepatendeerde cycloon-rotatie-systeem dit geeft een hogere zuigkracht
en zorgt dat er geen "vuil" vloeistof terug op de huid kan keren, 100% veilig, 100% hygiënisch!