IPL apparaat huren

De definitieve ontharingsmethode met licht heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen! Duizenden mensen en wereldwijd miljoenen mensen hebben zich met IPL succesvol laten ontharen. Geen last meer van ongewenst haar en zelfs de huid wordt er mooier van.

Alliance BV was er als een van de eerste bij, sinds 2001 leveren wij aan schoonheidsspecialisten IPL apparatuur, een succesvolle methode waarmee iedereen veilig kan werken en de omzet in de salon kan verhogen. Blije klanten en blije specialisten!

Helaas is er sinds een tijdje wat onzekerheid door onze regering die (misschien) met een wetsvoorstel komt waarbij e.e.a gaat veranderen. Of deze er komt, en wat het precies gaat inhouden is niet helemaal duidelijk. Daar wachten we al een aantal jaar op.......

Toch zijn er specialisten die dóór willen maar dan zonder risico's. Speciaal daarvoor hebben we een huurconcept bedacht voor IPL apparaten. Je huurt een goed professioneel IPL apparaat en betaalt maandelijks 95,- ex btw & de gebruikte flitsen. Door onze betaalbare consumentenprijzen komen er veel nieuwe klanten in de salon en is het bedrag makkelijk terug te verdienen. De afspraak is dat je minimaal 6 maanden huurt, mede doordat je klanten minimaal 6 behandelingen nodig hebben. Daarna is het maandelijks opzegbaar.

Heb je interesse hierin vraag dan even de voorwaarden aan, die sturen we je door zodat je deze op je gemak even kan doornemen. Of maak even een afspraak met ons.

* Lichtbron: Xenon lamp

* Spectrum: 610-1000 Nm

* Energie: 11-18 J/cm2

* Flitsduur: 20-45 ms-continu

* Waterkoelingssysteem

* Afm: H120 x B48 x D60

* Gewicht: 60 kg

Alliance BV
Leerlooierij 26  | 4651 SM Steenbergen
 0167-540404
 06-14746429 
info@alliance-bv.nl