óf IPL apparaat huren

IPL apparaat huren

De definitieve ontharingsmethode met licht heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen! Wereldwijd hebben miljoenen mensen zich succesvol laten ontharen met IPL. Geen last meer van ongewenst haar en zelfs de huid wordt er mooier van.

Alliance BV was er als één van de eerste bij, sinds 2000 leveren wij aan schoonheidsspecialisten IPL apparatuur, een succesvolle methode waarmee iedereen veilig kan werken en de omzet in de salon kan verhogen. Blije klanten en blije specialisten!

Speciaal voor schoonheidsspecialisten die eerst willen proberen of het ontharen gaat aanslaan in hun praktijk hebben we een huurconcept bedacht met IPL apparaten. Je huurt een goed professioneel IPL apparaat en betaalt maandelijks 95,- ex btw & de gebruikte flitsen. Door onze betaalbare consumentenprijzen komen er veel nieuwe klanten in de salon en is het bedrag makkelijk terug te verdienen. De afspraak is dat je minimaal 6 maanden huurt, mede doordat je klanten minimaal 6 behandelingen nodig hebben. Daarna is het maandelijks opzegbaar.

Heb je interesse hierin vraag dan even de voorwaarden aan, die sturen we je door zodat je deze op je gemak even kan doornemen. Of maak even een afspraak met ons.

* Lichtbron: Xenon lamp

* Spectrum: 610-1000 Nm

* Energie: 11-18 J/cm2

* Flitsduur: 20-45 ms-continu

* Waterkoelingssysteem

* Afm: H120 x B48 x D60

* Gewicht: 60 kg

Alliance BV
Leerlooierij 26  | 4651 SM Steenbergen
 0167-540404
 06-14746429 
info@alliance-bv.nl